Alpha Cursus Holten Najaar 2021

Opnieuw Alpha van start in Holten
Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha.ontdekken – dat doe je op Alpha.
Alpha is een introductie in het christelijk geloof die opnieuw in Holten wordt aangeboden.
Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In Holten gaat op dinsdag 28 september a.s. weer een Alpha-cursus van start. Je bent dan van harte welkom om even te checken of deze cursus iets voor jou is. Zo ja, dan kun jij je die avond opgeven voor de overige interactieve en gezellige bijeenkomsten. Je ontdekt dan als deelnemer wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover je kunt doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 18.15 tot 21.00 uur in ‘De Kandelaar’, Stationsstraat 4, 7451 BH in Holten. In Nederland hebben ruim 325.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl of meld je aan bij Marc van der Duin, 06 2376 9976; marcvanderduin@ziggo.nl (bij voorkeur voor 20 september). Deze Alpha-cursus is een initiatief van alle geloofsgemeenschappen van Holten.

Alpha is interessant voor iedereen!                                                                                        

Misschien denk je: ‘heel leuk, maar niet voor mij’. Dat kan. Maar Alpha kan juist heel goed zijn voor een collega op je werk, je buurman of een goede vriendin. Vraag haar of hem om te gaan en kom zelf mee.