Alpha

Opnieuw Alpha van start in Holten
Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk
geloof die opnieuw in Holten wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in
169 landen een Alpha gevolgd.
In Holten gaat op dinsdag 11 februari een Alpha van start. Je bent dan van harte welkom om even te checken of deze cursus iets voor jou is. Zo ja, dan kun jij je die avond opgeven voor de overige interactieve en gezellige bijeenkomsten. Je ontdek dan als deelnemer wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen
manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover je kunt doorpraten in kleine gespreksgroepen.
De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 18.15 tot 21.00 uur in gebouw ‘Irene’, Boschkampsstraat 5, 7451 CG Holten. In Nederland hebben ruim 275.000 mensen een Alpha gevolgd.
Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!
Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl of meldt je aan bij Evelyn Hulsman, 06 2392 3148;
evelynhulsman@hotmail.com (bij voorkeur voor 9 februari). Deze Alphacursus is een initiatief van alle geloofsgemeenschappen van Holten.
Alpha is interessant voor iedereen!!
Misschien denk je: ‘heel leuk, maar niet voor mij’. Dat kan. Maar Alpha kan juist heel goed zijn voor een collega op je werk, je buurman of een goede vriendin. Vraag haar of hem om te gaan of mee te komen (dan kom je samen). Er zijn ook uitnodigingsfolders beschikbaar.