Club

 

Rock Solid Club is voor alle kinderen uit Holten en omstreken in de leeftijd van 10,11 of 12-jaar.
Het is de plek waar je kan lachen en chillen met andere kinderen van jouw leeftijd. Maar denk niet dat dit het enige is dat je daar doet. We hebben namelijk een goed programma voor je klaarliggen over zaken die jou bezig (gaan) houden. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als relaties, verkering, televisie
kijken, social media en zelfbeeld. Maar we gaan natuurlijk ook bezig met thema’s als ‘wie is God’ en wie zijn wij voor elkaar. We zullen door middel van allerlei grappige spellen met deze onderwerpen bezig zijn. Deelnemen aan de Rock Solid Club kost je helemaal niets. We komen elke twee weken op maandag bij elkaar in de Kandelaar aan de Stationsstraat 4. De avond begint om 19:00 uur en is tot uiterlijk 20:00 uur. Heb je een vraag? Stuur dan een email naar de hoofdleider, Hans Heuver  Graag tot ziens bij Rock Solid!

 

Solid Friends is een club voor jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 16 jaar. We gaan van 19:30 uur tot ongeveer 20:45 uur te gekke spellen doen, goede gesprekken voeren en lekker maf doen. Elke avond behandelen we een ander thema dat te maken heeft met jouw leefwereld. We komen 1 keer in de 2 weken bij elkaar in het keldertje van Irene en deelname is helemaal gratis en voor niks. Het is bedoeld voor alle jongeren uit Holten en omstreken die zin hebben in gezelligheid, fun & diepgang. Ben je d’r ook bij???

Voor vragen kan je een email sturen naar anneliesgoedhart@gmail.com of bellen met Annelies: 0548-851705.

Groetjes Rianne Klein , Marion van Aalst en Annelies Goedhart

clip_image004[4]

C.J.V. Dijkerhoek
De CJV is een jongerenvereniging voor jongens en meiden tussen de 10 en 15 jaar uit de omgeving van Dijkerhoek. Elke 2 weken organiseren wij een clubavond. Eenmaal in de maand is dit gezamenlijk met alle leden, en eenmaal de jongens en meisjes apart. Tijdens de gezamenlijke avonden organiseren we onder andere een speurtocht, excursie of sportactiviteit. Tijdens de aparte avonden gaan de jongens en meiden bijvoorbeeld knutselen, creatief bezig of spelletjes doen. Elk seizoen worden een aantal leden aangewezen om een clubavond in te vullen. Dit leidt vaak tot leuke en originele activiteiten waar we als clubleiding ook weer ideeën van krijgen. De clubavonden zijn erg gezellig en soms best educatief.

Elk jaar aan het begin van de zomer gaan wij een weekend op kamp. Op een kampeerboerderij in de buurt, waar we met de fiets naar toe gaan, worden het hele weekend verschillende activiteiten gehouden. Er worden groepen gemaakt, diverse spellen gespeeld en punten verzameld. De groep die aan het eind van het weekend de meeste punten heeft gehaald krijgt een leuke prijs.

Om geld op te halen voor het kamp wordt er elk voorjaar een sponsorloop georganiseerd. De kinderen zijn hier altijd druk mee en komen vaak met creatieve kostuums.

De leiding ligt in handen van vrijwilligers. In verband met de wisseling van de leiding, is de CJV nog op zoek naar nieuwe mensen om het team te komen versterken. Lijkt het je wat om mee te doen tijdens onze clubavonden of om leider of leidster te worden van de CJV? Kijk dan op onze website: www.cjv-dijkerhoek.nl.

Wie weet tot ziens!