Jeugd algemeen

Jeugdouderlingen:
Karin Stam
E-mail: k.stam@solcon.nl
Tel: 0548-364364/ 0620886956

Rob Jansen
E-mail: robjansen91@hotmail.com
Tel: 0610882201

Francis Stam
E-mail: tpstam@kpnmail.nl
tel: 0548-362728

Heleen Haverslag
E-mailheleenvanbeuzekom@gmail.com
Tel: 0622609054

Rianne Klein
E-mail: klein-kok@hotmail.com
Tel: 0641620377

De jeugdouderlingen van de Kandelaar en de Dorpskerk dragen samen verantwoording voor het jeugdwerk. Zij vertegenwoordigen de jeugd ook in de Kleine en Grote Kerkenraad van beide kerken. De jeugdouderlingen van de Dorpskerk zijn: Carin van Avesaat en Rolph Markvoort.

18 plus en belijdenis catechese
We noemen nog geen datum of tijdstip, maar een ieder die belangstelling heeft om mee te doen in deze groep is van harte welkom. Meestal komen we samen bij de jongeren thuis.
Heb je interesse in catechese? Geef je dan op bij:
Rolph Markvoort(Dorpskerk) M:06 30 85 81 99, E-mail: rolphmarkvoort1984@msn.com
Karin Stam (Kandelaar) M:06 20 88 69 56, E-mail: k.stam@solcon.nl

Oppas
Elke zondagochtend is er tijdens de ochtenddienst oppas voor de allerkleinsten (0 t/m 4 jaar). Zodra uw kind naar de basisschool gaat, kan hij of zij ook naar de kindernevendienst.
Als je je op wil geven om ook mee te draaien in het oppasrooster als leiding, neem dan contact op met: Irene Baldizone. E-mail: irenebaldizone@hotmail.com of tel: 06 40161605
Krabbeldienst (kinderen 2-7 jaar)
Krabbeldiensten zijn diensten georganiseerd voor kinderen van 2 tot en met 7 jaar. De krabbeldiensten worden ongeveer 4 keer per jaar gehouden in de Dorpskerk op de Smidsbelt en beginnen om 11:00 uur. Wanneer er krabbeldiensten zijn, kunt u vinden in het Holtens Kerknieuws of in de krant. U kunt ons ook vinden via Facebook “Krabbeldienst Holten”.
Contactpersoon: Jolande Tromop. E-mail: jolandetromop@hotmail.com

Kindernevendienst
Voor de kinderen die naar de basisschool gaan, is er elke zondag kindernevendienst. We verzamelen ons na de schriftlezing voorin de kerk en gaan daarna in verschillende groepen uit elkaar. We luisteren naar een mooi verhaal uit de Bijbel, gaan gezellig knutselen, doen een spel of een quiz of voeren een goed gesprek over dingen die er toe doen.
Naast dat we de kinderen wat willen leren over de Bijbel en geloven, is het vooral ook erg leuk en gezellig tijdens de kindernevendienst. We gaan tijdens de collecte samen met de kinderen van de oppas weer terug de kerk in, zodat we allemaal de zegen mogen ontvangen.
Tijdens Kerst en Pasen is er een speciaal project, waar de kinderen volop aan mee werken.
Ook tijdens de Startzondag is er altijd iets bijzonders te doen.
Kom daarom naar de kindernevendienst en neem je vriendje of vriendinnetje mee. Iedereen is van harte welkom!
Voor meer informatie:
Rianne Klein: 06-41620377 / klein-kok@hotmail.com
Francis Stam: 0548-362728 / tpstam@kpnmail.nl

KindernevendienstXXL
Een aantal zondagen per jaar organiseren we KNDXXL voor alle tieners tussen de 10 en 13 jaar in de Kandelaar. We gaan de hele kerkdienst naar een eigen ruimte waar we aan de slag gaan met een thema waar jij je in je dagelijks leven mee bezig houdt. Samen met je leeftijdsgenootjes leuke dingen doen en een overdenking passend bij het thema. Kom gewoon een keer, neem een vriend of vriendin mee! Heb je een onderwerp waar je meer over weten wilt of heb je ideeën over wat we kunnen doen, geef het door!
Contactpersoon:
Francis Stam: E-mail: tpstam@kpnwebmail.nl